FoxiDent

Gyors időpontfoglaláshoz forduljon hozzánk közvetlenül!

FoxiDent
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish
Fogászat implant

Implantológia

Az implantológia a fogászat egyik speciális területe, amely lehetőséget biztosít arra, hogy elvesztett fogakat pótoljunk. A kezelés során olyan mesterséges foggyökereket helyezünk el az állcsontban, amelyekre a fogpótlásokat rögzíthetjük. Az implantátumok tartóssága és stabilitása rendkívül magas, így a fogak pótlása évekre, évtizedekre biztosított.

Az implantológiai beavatkozások egyre népszerűbbek a páciensek körében, hiszen a helyes beavatkozással hosszú távon megőrizhető a fogazat és a harapás helyzete. Az elvesztett fogak ugyanis nem csak esztétikai, hanem funkcionális problémákat is okoznak, mint például a rágás nehézségei vagy a beszédhibák. Az implantátumok alkalmazása azonban nem csak az egyes fogak pótlására lehet megfelelő, hanem a teljes fogazat hiányosságainak pótlására is lehetőséget ad.

Rendelőnkben az implantológiai kezelésekhez a legmodernebb technológiákat és anyagokat használjuk, így garantáljuk a legjobb eredményeket. Szakértő orvosaink személyre szabott megoldásokat nyújtanak minden páciens számára, és a legjobb minőségű implantátumokat alkalmazzák a beavatkozások során.

Ha Ön is szeretné helyreállítani fogazatának hiányosságait, vagy csak szeretne tájékozódni az implantológiai kezelések lehetőségeiről, akkor várjuk Önt rendelőnkben. Kérjük, keressen fel minket, és szívesen segítünk az Ön igényei szerinti kezelési terv összeállításában. Az egészséges és szebb mosolyért, várjuk szeretettel!

Go Back