FoxiDent

Gyors időpontfoglaláshoz forduljon hozzánk közvetlenül!

FoxiDent
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish
Esztétikai kezelések

Esztétikai kezelések

Az esztétikai kezelések a fogászat egyik fontos területe, amely lehetőséget biztosít arra, hogy mosolyunk még szebbé, vonzóbbá és fiatalosabbá váljon. A modern esztétikai fogászat során számos lehetőség áll rendelkezésre a fogak, íny és az arc szépségének és harmóniájának javítására.

Az esztétikai kezelések széles skáláját kínáljuk rendelőnkben, amelyek közül néhány a következők:

Fogfehérítés

A fogak sárgulása, elszíneződése, foltossága, vagy egyéb esztétikai hibái sokakat zavarhatnak. A fogfehérítés hatékony és biztonságos megoldást nyújt, hogy visszanyerjük a fogak eredeti fehérségét és ragyogását.

Polírozás

A fogak polírozása az egyik leggyakoribb és legfontosabb konzervatív fogászati kezelés, amely során eltávolítják a fogak felszínéről a fogkövet és a lepedéket, valamint simává és fényessé teszik azokat. A polírozás segít megelőzni a fogszuvasodást és más fogproblémákat, valamint javítja a fogak esztétikai megjelenését is.

A polírozás során a fogorvos speciális fogpolírozó fejet használ, amely finom abrazív anyagot tartalmaz. Ez az anyag eltávolítja a felszíni elszíneződéseket és lepedékeket, valamint simává és fényessé teszi a fogakat. A kezelés fájdalommentes és általában csak néhány percet vesz igénybe.

A polírozást általában rendszeresen el kell végezni, legalább évente egyszer, hogy megelőzzük a fogszuvasodást és a fogak elszíneződését. A kezelést javasolják különösen a dohányosoknak, a kávé- és teafogyasztóknak, valamint azoknak, akik nem megfelelő módon tisztítják a fogukat.

Professzionális fogköztisztítás

A fogak közötti területek a fogkefével nehezen elérhetők, és az itt megtapadó ételmaradványok könnyen okozhatnak fogszuvasodást és ínygyulladást. A professzionális fogköztisztítás során az ilyen területeket speciális fogköztisztító eszközökkel és technikákkal tisztítjuk meg, így megelőzve a kellemetlen fogproblémákat.

Külső fehérítés

A külső fogfehérítés során egy speciális fogfehérítő gélt juttatunk a fogakra, majd egy erős fény segítségével aktiváljuk a hatóanyagot. Ezáltal a fogak jelentősen fehérebbek lesznek, anélkül hogy bármilyen káros anyaggal kellene bevonnunk őket.

Belső fogfehérítés gyökérkezelt, elszínezett fogakon

Gyökérkezelés után előfordulhat, hogy a fog megváltoztatja színét. Az ilyen esetekben belső fogfehérítésre lehet szükség, amely során a fog belsejébe helyezett fogfehérítő anyag segítségével fehéríthetjük a fogat.

Frontfog esztétikai élkorrekció

Az esztétikai élkorrekció segítségével a fogak élét javíthatjuk, így azok egyenletesebbek, szimmetrikusabbak és esztétikusabbak lesznek. Az eljárás során a fogakat finom részecskékből álló anyaggal polírozzuk, majd színezett kompozit anyagból készült felépítéssel korrigáljuk a fogak éleit.

Rendelőnkben korszerű technológiákat alkalmazunk, és szakértő orvosaink a legmodernebb esztétikai kezeléseket kínálják pácienseinknek. Minden esztétikai kezelés előtt személyre szabott tanácsadást és konzultációt biztosítunk, hogy az igényeknek és elvárásoknak megfelelően válasszuk ki a legmegfelelőbb kezeléseket. Ha szeretné mosolyát még szebbé, vonzóbbá és fiatalosabbá varázsolni, akkor keressen fel minket bizalommal!

Go Back