FoxiDent

Gyors időpontfoglaláshoz forduljon hozzánk közvetlenül!

FoxiDent
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish

Széleskörű fogászati kezelések Óbudán

Ma már a fájdalom- és stresszmentes fogászati kezelés mellett a fogászati rendelő felszereltsége, kellemes környezete és meleg légköre is fontos. A fogorvos és fogászati asszisztens professzionalizmusa mellett a páciensnek szüksége van a kedvességre, a páciens számára legjobb megoldás megtalálására, a fogászati kezelés folyamatának ismertetésére.
A FoxiDent Fogászat óbudai rendelője mindezen elvárásoknak maradéktalanul megfelel.
Fontos, hogy a páciensek bízzanak fogorvosaikban, akik nem csak professzionális fogászati munkát végeznek, hanem kedvesek és betegközpontúak is. A 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező FoxiDent Fogászati Rendelő a legmodernebb műszerekkel és minőségi anyagokkal van felszerelve, ami hozzájárult ahhoz, hogy az csatlakozhassunk a jól ismert és népszerű fogászati rendelők csoporjához. Fogászati rendelőnk a gyermekfogászat és szájsebészet mellett hagyományos fogpótlást (implantátum), fogfehérítést, fogkő eltávolítást is kínál.

Nincs több fájdalom a fogászati kezelés során!

A fogászati kezelésben a fájdalomcsillapítás a legfontosabb és fogorvosaink a legmodernebb módszereket alkalmazzák. Megalakulása óta a klinika küldetése az, hogy kifogástalan fogászati ellátást nyújtson a világ minden tájáról érkező pácienseinknek. Munkatársaink kedvességével, professzionalizmusával és képzettségével, valamint a szakmailag leginkább jóváhagyott fogászati anyagok és eszközök használatával nyugalmat és biztonságot kívánunk nyújtani a klinikánkat választó pácienseknek. Mindig az a célunk, hogy minden páciensünknek visszaadjuk az egészséges fogak és a gyönyörű mosoly örömét.
Nagyra értékeljük pácienseink bizalmát, akik őszintén fordulnak hozzánk segítségért

Fogászat - Rólunk

Képgallériánk

Bemutatjuk Fogászati Rendelőnket