FoxiDent

Gyors időpontfoglaláshoz forduljon hozzánk közvetlenül!

FoxiDent
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish
HungarianEnglishFrenchGermanItalianSpanish

Ars poetica

Számunkra a legfontosabb és legnagyobb érték ha pácienseink a kezelést követően elégedetten, jó érzéssel és őszinte mosollyal búcsúznak.
A jelenleg rendelkezésre álló érzéstelenítő anyagok és technikák lehetővé teszik bármely típusú beavatkozás kivitelezését teljesen fájdalommentesen.
Napjaink rohanó világában gyakran előfordul, hogy páciensek negatív, esetleg fájdalmas és rossz élménnyel lesznek gazdagabbak egy korábbi fogászati beavatkozás során.
Elég egy rossz gyerekkori élmény, vagy nem megfelelő empatikus magatartás és megtörténik a trauma, mely egy életre meghatározza a páciens hozzáállását a fogorvosi kezelésekhez.
Ez a fóbia később nagyon nehezen, de sok-sok türelemmel és odafigyeléssel uralható és megszüntethető.
Célunk ezen területen egyrészt a már kialakult szorongás megszüntetése és kezeléseink során azok kialakulásának megelőzése. Ezáltal sikerülhet a páciensek bátorságának és fogászattal kapcsolatos hozzáállásának normalizálása, helyreállítása, pozitív élményekkel gazdagítása.

Szeretnénk mi képviselni a nyugalom szigetét a városi nyüzsgés tengerén, ahol a megfelelő fogászati kezelés mellett kellemesen eltöltött idővel és derűs hangulattal ajándékozzuk meg pácienseinket.

Így valósulhat meg a legfontosabb célunk, ami minket is örömmel és elégedettséggel tölt el.
Számunkra a mosoly érték és az Ön mosolya a legnagyobb érték.

Fogászat